Aubergine Bonifacienne
Aubergine Bonifacienne. Then fill each hollowed out aubergine with this stuffing. Bring a large pot of water to a boil.
Chop the flesh of the warm aubergines, mix with the chopped parsley, garlic, basil and shallots, add the crumbled bread, whole eggs and the grated or diced brocciu Passu. Suite à mes vacances en corse, je vous prépare ces aubergines a la bonifacienne au barbecue ! En artikel fra Wikipedia, den gratis encyklopædi.
Then fill each hollowed out aubergine with this stuffing.
Sortez une grande poêle pour cuire les aubergines.
Nous vous proposons de poursuivre notre voyage gustatif corse avec une recette incontournable si vous passez par Bonifacio, les aubergines à la bonifacienne, un plat simple qui ensoleillera votre cuisine. Take it out of the pan and allow to drain and cool. I left on the green part for decorative purposes.
Rating: 100% based on 788 ratings. 5 user reviews.
Jays Reezs
Thank you for reading this blog. If you have any query or suggestion please free leave a comment below.
0 Response to "Aubergine Bonifacienne"
Enregistrer un commentaire