Bechamel Grumeau
Bechamel Grumeau. Voici la technique pour ne pas avoir de grumeaux : mettez votre beurre ou margarine dans une casserole à fond épais ( ou cocotte), quand il est fondu mettez une ou eux cuillères de farine et vous ournez au fouet à main très vite jusqu'à ce que de gros bouillons apparaissent. The bechamel turned out absolutely lovely,smooth,thick and creamy.
Increase the heat to medium-low and add the hot milk slowly, stirring constantly with a whisk. Heat the roux for another minute or so to cook off the taste of raw flour. Stir the butter as it melts, stir in the flour until it forms a roux, whisk as you add the milk, and then whisk some more.
Make sure to move the whisk around the entire pan.
Key: Cooking out the Flour - Allow the Flour to absorb the Butter and hydrate the Flour - This ensures the Bechamel sauce isn't grainy.
Cook over medium heat, stirring constantly, until sauce begins to boil and thickens. En effet, pour rattraper une béchamel trop liquide, on va prendre une louche de béchamel dans le plat, la verser dans un récipient, puis ajouter une cuillère à soupe de farine et mélanger doucement (pour éviter les grumeaux). Melt butter in a saucepan or saucier over medium heat.
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Jays Reezs
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